Välkommen till Opalkyrkan

Vi är Opalkyrkan, en grupp människor som har den kristna tron gemensamt. Här finns både gamla och unga, familjer och ensamstående. Personligheter och intressen varierar, liksom bakgrund och erfarenheter. Ändå delar vi och möts kring det som är viktigast för oss alla - vår tro, i vars centrum Jesus Kristus finns.

Välkommen till oss!
hälsar pastor Fredrik Möller

Våra samlingar och lokaler

Varmt välkommen att besöka oss! Som många vet är vi just nu i en mellanperiod där vi lämnat vår gamla byggnad och planerar för vårt nybygge.

Vår verksamhet är förlagd till vår lokal på Opalgatan 81, ingång från parkering/busshållplats "Opaltorget".

Du hittar mer info i vår kalender och under rubriken "Kontakt".

Följ med till Nya Opalkyrkan

På påskdagen (2016) firade vi vår sista gudstjänst i "gamla" Opalkyrkan. Hela Opaltorget skall förnyas och om ett par år kommer en helt ny kyrka stå klar.

Vi har skapat en webbplats för Nya Opalkyrkan där du kan få mer information om projektet och hur du eller ditt företag kan hjälpa oss under byggtiden. Välkommen in!

Hyra semesterbostad?

Hyr Din semesterbostad här i Göteborg och bidra till byggnationen av en ny Opalkyrka. Hyrespengen går oavkortat till byggkassan! För mer info maila till semesterbostad@opalkyrkan.se

Söndag 25 juni

10.00 GUDSTJÄNST
”Guds bud och människors regler.” Matt 15:1-20. Fredrik Möller, Johannes Drewitz, Hilda Green.

Tisdag 27 juni

19.00 Tisdagssamling
Opalkyrkan – information och bön.

Onsdag 28 juni

Söndag 2 juli

10.00 GUDSTJÄNST
”Hundarnas smulor.” Matt 15:21-28. Fredrik Möller, Daniel Melkstam, David och Hilda Green.

Onsdag 5 juli

Söndag 9 juli

10.00 GUDSTJÄNST
”Mat åt 4000.” Matt 15:32-39. Fredrik Möller, Ingegerd Lindquist, Jan Nordbring. Nattvard.

Onsdag 12 juli

Söndag 16 juli

10.00 GUDSTJÄNST
”Jona-tecknet.” Matt 16:1-12. Fredrik Möller, Maria Nordbring.