Välkommen till Opalkyrkan

Vi är Opalkyrkan - en grupp människor som har den kristna tron gemensamt. Här finns både gamla och unga, familjer och ensamstående. Personligheter och intressen varierar, liksom bakgrund och erfarenheter. Ändå delar vi och möts kring det som är viktigast för oss alla - vår tro, i vars centrum Jesus Kristus finns.

Välkommen till oss!

Fredrik Möller, pastor och församlingsföreståndare
Erik Wickstrand, pastor

Corona

Styrelsen för Opalkyrkan har beslutat att vi tillsvidare inte kan bjuda in till vanliga gudstjänster fysiskt i Opalkyrkan efter nya riktlinjer från myndigheter.

Opalkyrkan kommer dock att vara öppen på söndagar, ca 10-13. Detta för att erbjuda en möjlighet till samtal, ljuständning, bön, eller att sitta ner en stund i kyrksalen.

11-kaffet på onsdagar har valt att ta paus tillsvidare.

I övrigt försöker vi hålla vår kalender uppdaterad här på opalkyrkan.se

Live-stream

Våra gudstjänster kommer sändas via YouTube framöver. En länk till sändningen kommer finnas här så länge den är tillgänglig. Välkommen att följa oss på detta sätt.

Du följer sändningen via länken nedan:
Gudstjänst 2020-05-31

Tisdag 2 juni

19.00 Tisdagssamling
Kyrkan öppen för bön.

Onsdag 3 juni

18.30 Mini-UV
18.30 UV-scout

Torsdag 4 juni

18.00 Jesuskurs

Fredag 5 juni

20.00 Tonår

Söndag 7 juni

10.00 GUDSTJÄNST
Söndagsskolans avslutning. Erik Wickstrand, Jenny Johannisson, Hilda Green.

Tisdag 9 juni

19.00 Tisdagssamling