Välkommen till Opalkyrkan

Vi är Opalkyrkan - en grupp människor som har den kristna tron gemensamt. Här finns både gamla och unga, familjer och ensamstående. Personligheter och intressen varierar, liksom bakgrund och erfarenheter. Ändå delar vi och möts kring det som är viktigast för oss alla - vår tro, i vars centrum Jesus Kristus finns.

Välkommen till oss!

Erik Wickstrand, pastor och församlingsföreståndare
Rickard Berle, pastor
Lina Wernmyr, ungdomsledare

Uppdatering från styrelsen 29/10

Mot bakgrund av uppdaterade restriktioner från Folkhälsomyndigheten för Västra Götaland, har Opalkyrkans styrelse beslutat att:

- Tillsvidare inte bjuda in till någon av församlingens verksamheter. Det gäller även våra Gudstjänster.

- Gudstjänsterna fortsätter i möjligaste mån att streamas via Opalkyrkans Youtube-kanal. Länk till Gudstjänsten publiceras som vanligt här på hemsidan.

- Församlingens personal är fortsatt i tjänst. Vill du komma i kontakt med någon eller kanske boka en digital träff – så finns deras kontaktuppgifter här.

- Vid frågor/funderingar, tveka inte att höra av dig. Kontaktuppgifter till församlingens ordförande hittar du här.

- Vi hoppas att dessa restriktioner snart ska kunna lättas. Vi ber samtidigt för alla som just nu är sjuka, för sjukvården och om Guds välsignelse och beskydd över oss alla.

Gudstjänster sänds via YouTube

Våra gudstjänster sänds via YouTube i väntan på att vi åter kan bjuda in till vanliga samlingar. Länkar till varje sändning finner du i vår kalender samt från vår Youtube-kanal.

Torsdag 3 december

Fredag 4 december

18.30 Fredagsklubben - digitalt via Google Meet

Söndag 6 december

11.00 GUDSTJÄNST
”Guds rike är nära”. Erik Wickstrand, Daniel Melkstam. Anna Fritzson och Caroline Löfgren. Nattvard.

Onsdag 9 december

18.30 Mini-UV
18.30 UV-scout

Torsdag 10 december

Fredag 11 december

Söndag 13 december

11.00 GUDSTJÄNST
”Bana väg för Herren”. Rickard Berle, Lars-Göran Andreasson. Jan Nordbring m.fl.

Tisdag 15 december

18.00 Barnkör

Torsdag 17 december

Fredag 18 december

18.30 Fredagsklubben - digitalt via Google Meet

Söndag 20 december

11.00 JULGUDSTJÄNST
Erik Wickstrand, Tore Svensson. Hanna och Rickard Berle.

Torsdag 24 december

23.00 Sånger i julnatten