Välkommen till Opalkyrkan

Vi är Opalkyrkan - en grupp människor som har den kristna tron gemensamt. Här finns både gamla och unga, familjer och ensamstående. Personligheter och intressen varierar, liksom bakgrund och erfarenheter. Ändå delar vi och möts kring det som är viktigast för oss alla - vår tro, i vars centrum Jesus Kristus finns.

Just nu är vi i full gång med att bygga vår nya kyrka. Vår verksamhet är därför förlagd till en lokal på Opalgatan 81 med ingång nära busshållplats "Opaltorget".

Välkommen till oss!

Fredrik Möller, pastor och församlingsföreståndare
Erik Wickstrand, pastor

Ett axplock av våra aktiviteter

Höstterminen är i full gång vi vill välkomna både gamla och nya deltagare in i våra aktiviteter.

11-kaffe:
Varje onsdag kl. 11:00 finns möjlighet till fin gemenskap kring kaffeborden.

UV-scout och Mini-UV:
Scouting på onsdagar för alla i klass 1 och uppåt.

Jesuskursen:
Samlingarna på torsdagar är öppna för alla som vill veta mer om Jesus Kristus. God mat och intressanta samtal utlovas.

Fredagsklubben:
Trevligt häng varannan fredag för alla i klass 4-6.

Tonår:
Trevligt häng varannan fredag för alla i klass 7 och uppåt.

Följ med till Nya Opalkyrkan

På påskdagen (2016) firade vi vår sista gudstjänst i "gamla" Opalkyrkan. Hela Opaltorget skall förnyas och efter sommaren 2019 kommer en helt ny kyrka stå klar.

Vi har skapat en webbplats för Nya Opalkyrkan där du kan få mer information om projektet och hur du eller ditt företag kan hjälpa oss under byggtiden. Välkommen in!

Hyra semesterbostad?

Hyr Din semesterbostad här i Göteborg och bidra till byggnationen av en ny Opalkyrka. Hyrespengen går oavkortat till byggkassan! För mer info maila till semesterbostad@opalkyrkan.se

Onsdag 20 mars

11.00 11-kaffe

Torsdag 21 mars

18.00 Jesuskurs

Söndag 24 mars

11.00 GUDSTJÄNST
”Guds mäktiga verk.” Fredrik Möller, Daniel Melkstam, Fanny Jähnke.

Tisdag 26 mars

19.00 Tisdagssamling
Kvällsbön med lovsång och nattvard.

Onsdag 27 mars

11.00 11-kaffe Plus
”Skynket”. Detta är ett projekt på Nikinga Hospital i Tanzania för att hjälpa kvinnor och barn. Birgitta Cederlöf-Persson och Liss Persson.

Torsdag 28 mars

18.00 Jesuskurs

Söndag 31 mars

11.00 GUDSTJÄNST FÖR ALLA ÅLDRAR
”Livets bröd.” Erik Wickstrand, Anna Fritzson. Barnkör från Åkered och Opal. Bygginformation.

Tisdag 2 april

19.00 Tisdagssamling