Välkommen till Opalkyrkan

Vi är Opalkyrkan - en grupp människor som har den kristna tron gemensamt. Här finns både gamla och unga, familjer och ensamstående. Personligheter och intressen varierar, liksom bakgrund och erfarenheter. Ändå delar vi och möts kring det som är viktigast för oss alla - vår tro, i vars centrum Jesus Kristus finns.

Just nu är vi i full gång med att bygga vår nya kyrka. Vår verksamhet är därför förlagd till en lokal på Opalgatan 81 med ingång nära busshållplats "Opaltorget".

Välkommen till oss!

Fredrik Möller, pastor och församlingsföreståndare
Erik Wickstrand, pastor

Nu startar vi upp en ny termin

Efter en lång och varm sommar är det nu dags att starta upp vår olika grupper igen. Vi välkomnar både gamla och nya deltagare in i våra grupper.

UV-scout och Mini-UV:
Onsdagen den 29/8 startar vi ny termin för alla i klass 1 och uppåt.

Fredagsklubben:
Ny termin startar 7/9 för alla i klass 4-6.

Tonår:
Ny termin startar 24/8 för alla i klass 7 och uppåt.

Jesuskursen:
Ny termin startar 23/8. Samlingarna är öppna för alla som vill veta mer om Jesus Kristus.

Följ med till Nya Opalkyrkan

På påskdagen (2016) firade vi vår sista gudstjänst i "gamla" Opalkyrkan. Hela Opaltorget skall förnyas och efter sommaren 2019 kommer en helt ny kyrka stå klar.

Vi har skapat en webbplats för Nya Opalkyrkan där du kan få mer information om projektet och hur du eller ditt företag kan hjälpa oss under byggtiden. Välkommen in!

Hyra semesterbostad?

Hyr Din semesterbostad här i Göteborg och bidra till byggnationen av en ny Opalkyrka. Hyrespengen går oavkortat till byggkassan! För mer info maila till semesterbostad@opalkyrkan.se

Onsdag 19 september

11.00 11-kaffe

Torsdag 20 september

18.00 Jesuskurs

Söndag 23 september

10.00 GUDSTJÄNST
”Jesus och äktenskapet”. Matt 5:27-32. Erik Wickstrand, Helena Isaksson, Hilda Green. Nattvard. Bygginformation.

Tisdag 25 september

19.00 Tisdagssamling
Kvällsbön med lovsång och nattvard.

Onsdag 26 september

11.00 11-kaffe Plus
Skördefest.

Torsdag 27 september

18.00 Jesuskurs

Söndag 30 september

10.00 GUDSTJÄNST
”Lôva och lôva”. Matt 5:33-37. Fredrik Möller, Ingegerd Lindquist. Jesuskursen medverkar.

Tisdag 2 oktober

19.00 Tisdagssamling
Kvällsbön med lovsång och nattvard.