Välkommen till Opalkyrkan

Vi är Opalkyrkan - en grupp människor som har den kristna tron gemensamt. Här finns både gamla och unga, familjer och ensamstående. Personligheter och intressen varierar, liksom bakgrund och erfarenheter. Ändå delar vi och möts kring det som är viktigast för oss alla - vår tro, i vars centrum Jesus Kristus finns.

Just nu är vi i full gång med att bygga vår nya kyrka. Vår verksamhet är därför förlagd till en lokal på Opalgatan 81 med ingång nära busshållplats "Opaltorget".

Välkommen till oss!

Fredrik Möller, pastor och församlingsföreståndare
Erik Wickstrand, pastor

Ett axplock av våra aktiviteter

Höstterminen är i full gång vi vill välkomna både gamla och nya deltagare in i våra aktiviteter.

11-kaffe:
Varje onsdag kl. 11:00 finns möjlighet till fin gemenskap kring kaffeborden.

UV-scout och Mini-UV:
Scouting på onsdagar för alla i klass 1 och uppåt.

Jesuskursen:
Samlingarna på torsdagar är öppna för alla som vill veta mer om Jesus Kristus. God mat och intressanta samtal utlovas.

Fredagsklubben:
Trevligt häng varannan fredag för alla i klass 4-6.

Tonår:
Trevligt häng varannan fredag för alla i klass 7 och uppåt.

Följ med till Nya Opalkyrkan

På påskdagen (2016) firade vi vår sista gudstjänst i "gamla" Opalkyrkan. Hela Opaltorget skall förnyas och efter sommaren 2019 kommer en helt ny kyrka stå klar.

Vi har skapat en webbplats för Nya Opalkyrkan där du kan få mer information om projektet och hur du eller ditt företag kan hjälpa oss under byggtiden. Välkommen in!

Hyra semesterbostad?

Hyr Din semesterbostad här i Göteborg och bidra till byggnationen av en ny Opalkyrka. Hyrespengen går oavkortat till byggkassan! För mer info maila till semesterbostad@opalkyrkan.se

Onsdag 23 januari

11.00 11-kaffe

Torsdag 24 januari

18.00 Jesuskurs

Lördag 26 januari

17.00 Årsmöte

Söndag 27 januari

11.00 GUDSTJÄNST
Årshögtid. ”Varför, hur och vad”. Församlingsrådet.

Tisdag 29 januari

19.00 Tisdagssamling
Kvällsbön med lovsång och nattvard.

Onsdag 30 januari

11.00 11-kaffe Plus
Bilder från missionsarbete i Ukraina. Bo Börjesson.

Torsdag 31 januari

18.00 Jesuskurs

Söndag 3 februari

11.00 GUDSTJÄNST
”Med ett hjärta för världen”. Martin Ström, Daniel Melkstam, Malin och Samuel Fors. Nattvard. Offer till SAM.