Uppdatering från styrelsen

Nu kan vi äntligen fira fysisk gudstjänst tillsammans igen. Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer från 1 juli gör det möjligt för oss att ha 300 besökare på plats i kyrksalen. Åtgärder för att minska smittspridning har gjorts i kyrkan utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

– Håll utkik på mail och på hemsidan för information om övriga verksamheter i församlingen.

– Gudstjänsterna fortsätter i möjligaste mån att streamas via Opalkyrkans Youtube-kanal. Länk till Gudstjänsten publiceras som vanligt här på hemsidan.

– Församlingens personal är fortsatt i tjänst. Vill du komma i kontakt med någon eller kanske boka en digital träff – så finns deras kontaktuppgifter här.

– Vid frågor/funderingar, tveka inte att höra av dig. Kontaktuppgifter till församlingens ordförande hittar du här.

– Vi hoppas att dessa restriktioner snart ska kunna lättas. Vi ber samtidigt för alla som just nu är sjuka, för sjukvården och om Guds välsignelse och beskydd över oss alla.