Uppdatering från styrelsen 29/10

Mot bakgrund av uppdaterade restriktioner från Folkhälsomyndigheten för Västra Götaland, har Opalkyrkans styrelse beslutat att:

– Tillsvidare inte bjuda in till någon av församlingens verksamheter. Detta gäller tillsvidare och just nu har Folkhälsomyndigheten satt 19/11 som ett första slutdatum.

– Gudstjänsterna fortsätter i möjligaste mån att streamas via Opalkyrkans Youtube-kanal. Länk till Gudstjänsten publiceras som vanligt här på hemsidan.

– Församlingens personal är fortsatt i tjänst. Vill du komma i kontakt med någon eller kanske boka en digital träff – så finns deras kontaktuppgifter här.

– Vid frågor/funderingar, tveka inte att höra av dig. Kontaktuppgifter till församlingens ordförande hittar du här.

– Vi hoppas att dessa restriktioner snart ska kunna lättas. Vi ber samtidigt för alla som just nu är sjuka, för sjukvården och om Guds välsignelse och beskydd över oss alla.